woensdag 18 juli 2012

Fashion In Lifestyle

OVERAL zie je fashion. Loop de straat op het barst van fashion. Want fashion is voor mij niet alleen maar wat 'in de mode is', of hippe it-girls met torenhoge hakjes, starbucks in hun hand en een designerbag maar fashion is ook gewoon het aantal doorsnee mensen die dragen wat zij willen. Maargoed, waar ik het dus echt over wou hebben was dus de fashion die te zien is in 'lifestyle'  daarmee bedoel ik dus echt dingen die ook daadwerkelijk met de naam 'fashion' te bestempelen zijn. 


Heb ik het woord fashion al genoeg keer gebruikt? Nee? Fashion. 


Ik laat wat lifestyle foto's met fashion zien. dan is het misschien gelijk duidelijk.. 



Dat elke H&M nou niet van die leuke quotes op de muur heeft snap ik echt niet! Deze muur met tekst is van de H&M in Amsterdam, naast deze quote stonden er nog meer. Dit was de eerste die ik zag, vandaar. 


Het is nu de beurt aan Jean Paul Gaultier om de Coca Cola Light flesjes te mogen ontwerpen. Karl Lagerfield was Jean Paul al voor met de roze ontwerpen. Ik vind die van Jean Paul Gaultier minstens even leuk!





Ook de eettentjes beginnen steeds meer mee te doen met fashion. In de meesten hippere bars zijn er namelijk fashion tijdschriften te vinden, dit was bij Eazie in Zaandam. Bij Eazie kun je heel lekker eten, ook vegetarisch! Er zijn ook smoothies enzo te halen.


Wat dacht je van reclame? OVERAL is fashion reclame! Bij de bushalte voor mijn huis staat bijvoorbeeld een grote poster voor VOGUE gepromoot. Al rijd je op de snelweg zie je ook grote reclameborden met kleding en/of lingerie merken. 

En dan nog het internet: daar is pas veel fashion te vinden! Kortom: Fashion is really everywhere 


-XXX-

1 opmerking: